Статьи Брамы
  • 444
  •  14

    Свядомыя бандыты

    Усе не могуць быць бандытамі.

    Бальшавіцкія спраўцы — бандыты свядомыя, ніякія яны не рамантыкі. Але ж, калі менавіта яны мелі традыцыю забіваць людзей без суда і следства і наставаралі не адны «Курапаты», дык тыя, што з бандытамі змагаліся, былі не бандытамі, а ратавальнікамі.

    Тады, у 30-я ХХ-га стагоддзя, яшчэ можна было спадзявацца на ратаванне — усім еўрапейцам.

    Гэта потым, калі бандыты перамаглі татальна, то ўжо пачалі канкураваць паміж сабой — за сваё бандыцкае права абдзіраць той ці іншы народзец — на ўсёй зямной кулі. Міравая рэвалюцыя адбылася. Бандыцкія кодлы атрымалі сваю перамогу коштам шэрагу умоў.

    1. Коштам базы для міравой пралетарскай рэвалюцыі, створанай на зямлі няшчасных расейскіх крестьян.
    Што маем у 2019-м? — Акупаванае русска-савецкае мяса ўсё яшчэ ў іх уладзе. Новага «Пятра-дыктатара» рыхтуюць, прысланага амерцамі. Цяперашні маўр сваю працу напэўна зрабіў — парыхтаваў тое перастроенае ў спешцы і крым адцяпаў.

    2. Міравая
    -7
    Статьи Брамы
  • 3450
  •  178

    Я и Государство. Часть 3



    Что мне делать?


    Если я Гаспадар, значит мне необходимо вести мое хозяйство. Ничего страшного, что мое хозяйство — это целая страна. Засучим рукава, поплюем на ладони и за дело. Я прекрасно понимаю, что ни сегодня, ни завтра, ни за год многого изменить не удастся. Но, «Дорогу осилит идущий», сказал кто-то умный. И я осилю. Если и не для себя, то для моих потомков.

    Что же нужно делать в первую очередь? В первую очередь необходимо осознать себя человеком и личностью. И да, каждому сказать про себя: «государство – это я». Казалось бы, что может быть проще? А вот, проблемы с этим. Практически все считают, что государство это территория+власть, а на самом деле, государство это его граждане, т.е. я. Да-да, это я выбрал и поддерживаю эту самую «злачынную, антыбеларускую ўладу». Но, я должен наконец-то дать себе отчет в том, что власть это тоже я и я просто обязан поменять и себя и власть, если нынешние плохи и не соответствуют моим желаниям. Это как пивное брюшко, которое мне не
    +31