Война в Украине
  • 1287
  • Петиція до Президента та Конгресу США за конфіскацію російських активів на Заході з метою компенсації збитків України, нанесених війною

    Прохання згодним підписати та максимально поширити серед знайомих:
    Your text to link...
    Автор петиції Юрій Швець Your text to link...

    Текст петиції:
    Ми, громадяни України, а також її численні друзі та прихильники, закликаємо Президента та Конгрес США негайно ухвалити «Закон про відновлення економічного процвітання та можливостей для українців» (Закон про РЕПО для українців). Використовуючи конфісковані російські суверенні активи, щоб змусити Росію заплатити за збитки та збитки, які вона завдала Україні, припинити застосування сили проти України та вивести свої війська з-під міжнародно визнаних кордонів України, цей акт слугуватиме потужним протизаходом серйозній Росії порушення міжнародного права.

    Передача активів одержувачам вимагає максимальної прозорості, підзвітності та контролю, щоб гарантувати, що одержувачі отримають те, що їм належить. Ми закликаємо Президента, координуючи створення міжнародного компенсаційного механізму з іноземними партнерами, в тому числі з Україною, передбачити розподіл коштів безпосередньо кінцевим споживачам.

    0 комментариев

    У нас вот как принято: только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут делиться своим мнением, извините.