Relax
  • 6759
  • С этой войной чуть не забыли

    • нет
    • 0
    • 0

    9 комментариев

    avatar
    Мама Ілона Маска вбралася у вишиванку і вгатила міцну промову для УКРАЇНЦІВ!

    +1
    avatar
    Мама Ілона Маска вбралася у вишиванку

    Это платье украинского дизайнера, львовянки Юлии Магдыч. Мама Маска не в первый раз в нём появляется, она уже была в нём в прошлом году в Катаре. И Юлия не единственный украинский дизайнер, чью одежду она выбирает.

    Юлия Магдыч родилась во Львове в 1985 году. Она окончила Институт международных отношений Киевского национального университета имени Тараса Шевченко по специальности «юрист-международник». Свой путь в мире моды Магдыч начала в 2007 году, тогда она открыла в Киеве бутик вечерних платьев.

    В 2013 году дизайнер основала бренд Yuliya Magdych. Одежда от Магдыч быстро стала популярной, в 2016 году о ней написали в Vogue. В 2019 году коллекция вышитых нарядов была показана в Украинском доме в Давосе, это было первым в истории Всемирного экономического форума модным шоу.
    0
    avatar
    Українська марка, яка є таким же символом держави як прапор, герб або гімн, сьогодні святкує ювілей – 30 років
    Але через війну з росією ми вирішили замінити святкування Всеукраїнським народним конкурсом на найкращий ескіз поштової марки під назвою: «Русский военный корабль, иди на#уй!»
    Ми отримали майже 500 листів з ідеями для поштових марок!
    Обіцяли дати на голосування усі роботи, проте не очікували, що охочих взяти участь у конкурсі буде настільки багато, що він вийде за межі України.
    Тож вирішили зібрати 20 найкращих з філателістичної точки зору ескізів, з яких ви маєте обрати той один, який ми надрукуємо.
    З цією маркою ви зможете надсилати листи та листівки навіть за кордон. І найголовніше, у них буде зашите послання, яке ви вже добре знаєте: «Русский военный корабль, иди на#уй!»
    Тепер його побачить увесь світ!
    Обирайте ілюстрацію, яка подобаєтсья, й залишайте номер у коментарях. 1 коментар, 1 номер.
    Голосування триватиме до 10.03 включно. А оголосимо переможця — 11.03.
    Ну що, гайда вибирати свого фаворита


    Мой фаворит
    +1
    У нас вот как принято: только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут делиться своим мнением, извините.