Україна
  • 608
  • Щоб не вмерла Украина

    Хлопцы, парубки и дывчинки, уважаемые паны! Прошу вашего совета и протекции войти в укрполитфорум.ком. Мне с вами было очень хорошо и познавательно. Хотелось бы погрузиться в менее приветливую среду. Чисто ради эстетической практики и систематического принесения извинений всему великаукраинскому народу для.
    Но вход мой там сразу банят без разбора. Мож, есть у кого знакомые? Ратуйте, сябры!

    54 комментария

    avatar
    Я наш. Мне тоже такие нравятся.
    +1
    avatar
    Мне с вами было
    Вы ж так і не адказалі на пытанне, якія русскія выратуюць русскіх ад некаторых русскіх. O_o
    Эх… Вось запошчу яшчэ пра тое, як немцы хацелі ж/д Гамбург-Басра пабудаваць, а паскудныя брытанскія мазгавыя лямбліі развязалі 1-ю вайну, паслаўшы англічан на бойню… І яшчэ, гады, фабрыку тралля арганізавалі — то-та у іх быў вопыт у другую вайну — перакладваць злачынствы на немцаў. Патрэніраваліся на армянах — у першую.

    Мая ідэя пра саюз народаў, якія так жахліва пацярпелі ад камуны, з народам Германіі — не мае альтэрнатывы. Гэта адзіны шанец каб не была развязана новая вайна. Яна-та точыццца і зараз. Такую перамогу, якую пераможцам удалося заваяваць, трэба аплочваць коштам жыцця пакаленняў…
    І хто спадзяецца на варонеж, той просіцца стаць паленам. Ахвярным.
    Яшчэ Кітай — мая НАДЗЕЯ.
    0
    avatar
    0
    avatar
    0
    avatar
    0
    avatar
    а гісторыкі савецкіх вузікаў толькі і ведалі, што лемантавалі пра трох імператараў, якія паслалі на бойню мільёны. А, яшчэ хрысціянства ім было вінаватым, ага.
    -1
    avatar
    Германская палітыка спрыяла глабалізму з чалавечым тварам. Яны хацелі пабудаваць дарогу.

    У кітайскай мове назва Германіі складаецца з іерогліфа, які азначае справядлівасць — «добродетель».

    хлусня ж не можа быць нормай, праўда?

    Палякі зноў трапяць у пастку, калі не стануць з Германіяй заадно.
    0
    avatar
    Вы ж так і не адказалі на пытанне, якія русскія выратуюць русскіх ад некаторых русскіх.
    Куда-куда? Извините, я на бел.мове пока не лабаю. А только учусь. Выратуют — это отделяют?
    Какие русские различают русских от некоторых русских? Да все так-же, как и у вас или в Украине. — Хочешь быть русским — будь им. А реально в совке, да и империи, — уже такая мешанина ассимиляция была! И после первого раздела СССР множество беларусов или украинцев записывают себя в русские, а у вас — наоборот. Если по фамилиям ориентироваться, то сегодня в России русскими заправляют украинцы и беларусы, разбавляясь поляками и немцами.;)
    0
    avatar
    Выратуют — это отделяют?
    «Спасут».
    В смысле «ай-мӣ».
    0
    avatar
    Спасут
    Ответ тоже прост — активные и самоотверженные. Грань отчаяния уже подходит. А момент — его обычно готовят господари-узурпаторы и поработители. Режим уже в треморе.
    0
    avatar
    Ответ тоже прост — активные и самоотверженные. Грань отчаяния уже подходит. А момент — его обычно готовят господари-узурпаторы и поработители. Режим уже в треморе.
    Калі рэжым дрыжыць ад напругі, то значыць гаспада-парабаціцелі мамент прыбліжваюць. Потым ён, рэжым, затрымціць ад страху — калі чонкіны па камандзе самаахвярна ўздымуць дроны, каб маніторыць балотную, узнятую праз забойства знакавай самаахвярнай асобы.
    ЗША і перастроеная Эссэсэрка відавочна знаходзяцца ў супрацы. Яны разам — супраць Еўропы (супраць аб'яднанай Еўропы) і супраць Кітая. Яны разам і на БУ.
    Нават у Польшчы, вунь, былы польскі пасол у Амерыцы кажа, што 39-ы год настаў таму, што ЗША адвярнуліся ад Еўропы. Эх, каб гэтыя яны-янкі напраўду адвярнуліся ад Еўропы! Наадварот — пэўныя сілы ЗША прадоўжылі нішчыць Еўропу — таму і настаў такі 1939-ы.
    0
    avatar
    И зачем вам пан Авгур на том форуме встречаться с каждым вторым Алиной, у нас она одна, что можно почесть за счастье )))
    0
    avatar
    Хочу. Мотив указал выше.
    0
    avatar
    вы ж там будзеце распавядаць пра аднаго джугашвілі, быццам падступна скарыстанага, а гэтае абяленне джугашвілі — ход для абароны той самай перамогі, якая дрўжыцца і сёння. Перамога дасягалася паступова — этапамі. Першая вайна была скарыстана для ўцаравання камунафашызму на тэрэнах разваленай РІ, а другая ужо планавалася і распрацоўвалася на БАЗЕ адной шостай. Перамога была дасягнута. Ад той «перамогі» залежыць мір у сучаснай Еўропе — тым болей залежыць мір ва Украіне. Украіна не можа быць вызвалена канчаткова. Толькі адносна. І гэтая адноснасць немагчыма для русскіх.
    0
    avatar
    Глупости, пани Алина. Джугашвили оправдывают те-же, кто сегодня к нац. освобождению подвязывают коммунистов или ультралеваков. Еще одна технология. пугалки, только с другой стороны. Если я когда и предъявлял в качестве альтернативы сегодняшнему бесчеловечному, обращенному вовне колониальному режиму, то лишь отдельные стороны развития, социальной политики и борьбы с засильем ростовщиков и бюрократии. Как если бы мы сейчас взяли для сравнения пост-военные клише в печати СССР, да и СМИ Запада о гитлеровской Германии и на их основании стали отрицать казалось-бы бесспорные плюсы экономической и социальной политики НСДАП, возрождения духа немцев во второй половине 30-х. Причем, это экономическое чудо было осуществленно за счет внутренних ресурсов. Достаточно было надавать социальным паразитам, представителям пятой колонны по рукам и ввести жесткое регулирование паразитизма. При этом нельзя признать необходимостью политику нацизма и антисемитизма. Достаточно было принять законы, равнодействующие для развития всех и каждого, отрегулировать правоприменение и соотв. органы, и паразиты сами стройными косяками потянутся в Америку. А кто захочет стать равным среди равных в фатерлянде и трудиться созидательно, — да на здоровье и процветание свое и германского общества в целом!
    -1
    avatar
    Если я когда и предъявлял в качестве альтернативы сегодняшнему бесчеловечному, обращенном вовне колониальному режиму, то лишь отдельные стороны развития, социальной политики и борьбы с засильем ростовщиков и бюрократии.
    Сёняшні рэжым абернуты «вовне» не болей ніж сталінскі. Усё адносна. Чалавецтва сягнула ў космас застаўшыся дурнаватым дзіцёнкам.
    Сёняшні рэжым спадкуе сталінскаму — менавіта праз ПЕРАСТРОЙКУ. Яна была афіцыйна заяўлена і яна праводзілася. І праводзіцца.
    Але са «сталінскага»(разам з «ленінскім» і «троцкінскім») пачаўся такі этап унутранай дыктатуры, які не можа быць параўнаны ні з чым, што было раней. Сапраўднае рабаўласніцтва, але пад сцягамі дабра і справядлівасці. Ваенная прамысловасць стваралася праз катаргу нечуваную і ніякім немцам-«нацыстам» не было магчымасці яе дасягнуць, не тое каб пераўзысці. Для гэтага трэба было мець асаблівыя задаткі.
    Сталін не быў асобай, якая запальчыва прамаўляе без паперкі і праводзіць нешта адрознае ад лініі партыі. Нездарма легенды лубянкі вымушаны былі ўдаваць «недаверлівага» сталіна, які бла-бла-бла, сказаў ім што вайны не будзе.
    Так, немцы менавіта праз ідэі пабудовы нацыянальнага сацыялізма згуртаваліся і падняліся. І яны цудоўна разумелі, якая пагроза для чалавечнасці беспакараная дзейнасць розных, спецом адмарожаных, засланцаў — стваральнікаў савецкіх баварый.
    Але немцы не абаранілі ні сябе ні Еўропу. Той колішні кошт за сёняшні дзень не можа быць забыты. Я толькі не ведаю, як пераканаць садамазнікаў, што яны таксама рызыкуюць.
    +1
    avatar
    Сёняшні рэжым абернуты «вовне» не болей ніж сталінскі. Усё адносна.
    Вот в этой паре и у вас противоречие. Да, относительно. Уж не знаю. кто у Сталина был вместо ралдугина-тимченки и берлазара, а на какие германские-швейцарские счета он воровал бюджет, но если относительно развития и социальной политики, то режимы диаметрально противоположны. Хоть по какой статистике.
    0
    avatar
    Уж не знаю. кто у Сталина был вместо ралдугина-тимченки и берлазара, а на какие германские-швейцарские счета он воровал бюджет
    ну гэта вы сказанулі… Бюджэт.
    Нават і сучасныя эрэфцы павінны быць удзячнымі — і яны удзячныя — што ён доўжыць існаванне той «сталінскай» гаргары, але з непараўнальна больш чалавечым тварам замест таго рыла, якое было у 30-я.
    Бюджэт 30-х! Мільёны жывых людзей забіта, каб татка Сямёна П. разбагацеў на таргоўлі збожжам, а іншыя прадзедкі паставілі ваенныя заводы з тэхналогіямі. Для чаго? Каб разбурыць і акупаваць Еўропу. Гэта — факты.
    +1
    avatar
    Augur'u: срочно читать bramaby.com/ls/blog/history/9688.html может, терапия поможет
    0
    avatar
    «Ты ошиблась, солдатка… Нету здесь такой странички.»
    0
    avatar
    «Ты ошиблась, солдатка… Нету здесь такой странички.»
    Запятую в конце ссылки уберите.
    0
    avatar
    Так то огульно, а мы сравниваем секторально. Согласно ультра-конспирологии, так гитлер вообще подставная, деланная мировыми финансистами фигура. Для того, чтобы утянуть сумрачный германский гений от развития в пропасть, а европейских евреев подтолкнуть на целину в Израиль. Анализ казалось-бы независимых, но общеизвестных фактов подводит к похожему выводу. Путен — теж самое, с несколько иными целями и только уже в виде полу-фарса.
    Или хотите сказать, что в мире нет других примеров? В национальных демократиях (в отличие от еврейских империй), хотя-бы? Где нет таких перекосов в пользу ростовщиков и ТНК, где есть взвешенная, в общее благо — социальная политика государства? Политика развития всех — и личности и общества?
    0
    avatar
    Путен — теж самое, с несколько иными целями и только уже в виде полу-фарса.
    Таки в чём цель Путина? Точнее его кукловодов… Я так понимаю загнобить эвенков — последнюю надежду возрождения гиперборейского духа.
    перекосов в пользу ростовщиков и ТНК
    Вы говорите будто это что-то плохое.
    0
    avatar
    Таки в чём цель Путина? Точнее его кукловодов…
    Универсальная, ставленников — разделяй и ослабляй. Особая — подготовь к разделу.
    И да! — Эвенки — передовой отряд, боевой бубен с бубенцами, нейтрализующий мороки и заговоры мирового мистического отребья. :)
    0
    avatar
    Вы говорите будто это что-то плохое.
    Они ведут мир к тому, что облыжно приписывали немецкому якобы фашизму — апартеиду, сегрегации, порабощению — мировому концлагерю.
    -1
    avatar
    Они ведут мир к тому, что облыжно приписывали немецкому якобы фашизму — апартеиду, сегрегации, порабощению — мировому концлагерю.
    А кто не ведёт? Возле костра с бубенцами прыгать предлагаешь?
    0
    avatar
    Нет таких в мировых гегемонах. Они туда рвались для этого господства.
    Тебе-то к чему? Для этого специальные люди найдутся. А ты, если не самоотверженный, то просто затаись и гадь им потиху. А в нужный момент заори — «не любо!!!»
    0
    avatar
    Согласно ультра-конспирологии
    не цікавая так канспіралогія — шытая белымі ні тоўстымі шыламі
    Навошта канспіралогія, калі ёсць храналогія?
    І распісанне цягнікоў, якімі адбывалася перамяшчэнне людскіх мас — бліжэй да балтыйскага ўзбярэжжа, напрыклад? Або яшчэ якога — абы ціха каб.
    Пуцін, калі і гітлер, то толькі падсадны.
    -1
    avatar
    Причем, это экономическое чудо было осуществленно за счет внутренних ресурсов.

    Чушь и невежество. Поинтересуйтесь, хотя бы, мнением Ялмара Шахта по этому поводу.
    +1
    avatar
    Ну хорошо — преимущественно внутренних ресурсов. Конечно, Германию подкачивали и готовили к столкновению. Но инвестиции, как мы видим, не так уж и решают, как задействованность энергии пассионарности.
    -1
    avatar
    Не преимущественно. До войны набрали кредитов выше крыши, плюс ограбили немецких евреев. Без последующих аншлюсов и захватов других стран (расширение кормовой базы экономически-неэффективного режима) получили бы дефолт и гиперинфляцию, так как Германия все время при Гитлере жила не по средствам. Во время войны грабили завоеванные страны.
    +1
    avatar
    Хотя и своих «арийцев» обобрали, да. Одна афера с «народным автомобилем» чего стоит.
    +1
    avatar
    Калі хто аграбіў, дык камуна. І так званыя рэвалюцыянеры, што ўчынялі свае савецкія баварскія «рэспублікі» — гэта чыстыя здраднікі, якія, з дапамогай капіталістычнай камунафашні «запада» навалілі на Германію цяжар выплат. Ах, яны былі немецкімі евреямі? Та шо вы кажаце!?
    Менавіта нямецкія евреі — у першую чаргу!, дапамагалі камуне галадаморыць усіх жыхароў Расейскай імперыі — у 20-я. І не Германія спансавала камуну, а гэта нямецкія евреі спансавалі расейскіх дзеля сваіх еврейскіх мэт.

    І за Галадамор у 30-я нясуць адказнасць таксама нямецкія евреі — гарантавана можа быць даказана, што фірмы якія супрацоўнічалі з камунай былі еврейскімі.

    Бярэце на сябе адказнасць? І за тое, што евреі вайну аб'явілі менавіта Германіі, а не камуне якая грабіла і забівала — багатых і бедных, паказальна і таемна.

    А польскія евреі павінны Польшчы выплочваць за сваю калабарацыю з акупантамі — нямецкім і савецкім — і за наступную савецкую акупацыю на паўстагоддзе. Розныя прапагандонскія фінты па правядзенню далейшай эвакуацыі евреев, савецкіх ужо прыслужнікаў і спраўцаў, на Запад — дадатковае сведчанне злачынства.

    Пра вашу віну перад немцамі проста страшна і падумаць — такая глыбіня подласці.
    0
    avatar
    Вы — наглядный пример вреда обучению чтению и письму определенной части населения
    +1
    avatar
    Вот еще один титан мысли



    Отец новоросской демократии. Только уволился с должности директора адронного коллайдера.
    Сейчас заряжает водку и огуречный рассол.

    t.me/live_in_ukraine/1914
    0
    avatar
    Опрощение — обычная практика господствующего класса накануне революции. Профессор хлебнул стекломоя, прикинулся валенком, зато жив.
    0
    avatar
    Это вы о Цареве? С него такой же профессор, как с Януковича. Правда Царев кончил МИФИ, но он даже инженером-электронщиком (по специальности) только год работал, а потом руками водил и бизнесовал. Пока не занялся политикой в роли рыгоанала. Что этот мудак вообще знает о квантовой теории поля?
    0
    avatar
    Господин Авгур, лучше съездите в Львов, выпейте «Пьяной Вишни», закусите ребрышками под Арсеналом, отшлифуйтесь в «Правде» и будет вам счастье :)
    0
    avatar
    лучше съездите в Львов,
    Но почему лишь альтернативно? Я все хочу. Я на том форуме не бывал и в других не пакостил. За что меня банить на входе? Даже в нашем мордоре с таким не сталкивался. Разве это демократия и гласность? За что я Майданы делал поддерживал?
    0
    avatar
    За что меня банить на входе?
    +2
    avatar
    За что меня банить на входе?
    По первым пакетам однако.
    Есть фильтр отсекающий угнетенно-величественных.
    Если очень хочется то 1)с другого компьютера и 2)через Тор.
    Оба условия обязательны.
    Правда до первого «руские вам братья».
    0
    avatar
    Оба условия обязательны.
    Почему оба? Тора недостаточно?
    Почему именно Тор? Другой анонимайзер не катит?
    Правда до первого «руские вам братья».
    Это точно.
    0
    avatar
    Почему
    Я не настаиваю. Но выполнить придется.
    0
    avatar
    до первого «руские вам братья».
    Да ладно, таких травоядных там не линчуют. А вот если под овечьей шкурой вскроется «ариец-гипербореец» — тут и ему клизьма, естественно.
    0
    avatar
    «ариец-гипербореец»
    Уверен вы, пан Кум, разобрались, что в моем исполнении эта тема — стёб?
    Арийскость я применяю в плане ветви генезиса народов, а не как этно-культурную составляющую.
    0
    avatar
    пан Авгур, таки не переживайте. меня на Цензор после моих вопросов авакову(яну) не пускают и жив же)))).
    а ваш ник на лента.ру очень имперско высказывался ;)
    0
    avatar
    а ваш ник на лента.ру очень имперско высказывался
    Подлый самозванец прикрылся моим честным именем. Но меня стопарнули на входе, до ников даже не дошло.
    0
    avatar
    Но меня стопарнули на входе, до ников даже не дошло.
    Это каким образом?
    0
    avatar
    каким образом?

    +2
    avatar
    Щоб не вмерла Украина

    Та якось вона і без вас, шановний пане Авгур, не помре.

    Між іншим перші рядки гімну «Ще не вмерли України ні слава ни воля», а не «Ще не вмерла Україна», як було спочатку у Павла Чубинського.
    0
    avatar
    а не «Ще не вмерла Україна», як було спочатку у Павла Чубинського
    Я думал у Верки Сердючки…
    0
    avatar
    А по существу проблемы, вот контактный адрес администрации. С ней и объясняйтесь на тему, что вы — хороший, правильный москаль ариец гипобореец эвенко-казак, который всей душой за Украину и против жидовского засилья в лице Путина.
    0
    avatar
    Данке шёён, герр Фогель.
    0
    У нас вот как принято: только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут делиться своим мнением, извините.